Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 310 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen Hefe, erbsengroß (1 g)
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Dinkelmehl Type 1050
- 75 g Reismehl
- 25 g Kichererbsenmehl
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 10 g Crema di Balsamico
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 4 Tomaten, in dünnen Scheiben
- 2 Kugeln Büffel-Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Scheiben
- 16 Oliven, grün, entsteint, z. B. mit Sardellen, halbiert (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3043 kJ / 727 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwiebelkuchen
2hod. 30min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min
Grissini
1h 30min
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.
Tomaten-Focaccia
2 Std. 10 Min
Culurgiones - Sardische Ravioli
2 Std.
Focaccia mit Rosmarin
2hod. 30min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Dinnete
2 Std.
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48 godz.
Allgäuer Seelen
1h 20min
Kleiner Laugenkranz
2 Std. 10 Min