Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 310 g Wasser, kalt
- 1 Stückchen Hefe, erbsengroß (1 g)
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Dinkelmehl Type 1050
- 75 g Reismehl
- 25 g Kichererbsenmehl
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 10 g Crema di Balsamico
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 4 Tomaten, in dünnen Scheiben
- 2 Kugeln Büffel-Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Scheiben
- 16 Oliven, grün, entsteint, z. B. mit Sardellen, halbiert (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3043 kJ / 727 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 95 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomaten-Focaccia
2 godz. 10 min
Focaccia mit Rosmarin
2h 30min
Zwiebelkuchen
2h 30min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 godz. 30 min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2h
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48h
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Dinnete
2h
Pinsa classico
12h 50 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2h 45min
Allgäuer Seelen
1 godz. 20 min