
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 310 g Wasser kalt
- 1 Stückchen Hefe erbsengroß (1 g)
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen
- 50 g Dinkelmehl Type 1050
- 75 g Reismehl
- 25 g Kichererbsenmehl
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl
Belag und Fertigstellung
- 1 Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 10 g Crema di Balsamico
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 4 Tomaten in dünnen Scheiben
- 2 Kugeln Büffel-Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Scheiben
- 16 Oliven, grün, entsteint z. B. mit Sardellen, halbiert (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 727 kcal / 3043 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 95 g
- Vláknina
- 7.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spätzle
30min
Hefezopf
3hod.
Baguettes d' Épi
17hod.
Focaccia mit Rosmarin
2hod. 30min
Pinsa classico
12hod. 50min
Focaccia mit Kirschtomaten
2hod. 45min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1hod. 15min
Ravioli alla napoletana
1hod.
Steinpilz-Ravioli
1hod. 20min
Dinnete
2hod.
Tomaten-Focaccia
2hod. 10min
Allgäuer Seelen
1hod. 20min