
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerbröselt
- 300 g Wasser
- 15 g Honig flüssig
- 550 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 70 g Olivenöl
- 3 - 4 Feigen reif, halbiert oder geviertelt
- 70 g Gorgonzola in kleinen Stücken (5 mm)
- 1 Zweig Rosmarin abgezupft
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 308 kcal / 1290 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Französische Zucchini-Tarte
2hod.
Bunte Paradeiser-Quiche
1hod. 30min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1hod.
Tarte Tatin mit Tomaten
1hod. 40min
Tarte provençale
1hod. 40min
Focaccia auf apulische Art
1hod. 40min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1hod. 40min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Focaccia mit Kirschtomaten
2hod. 45min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1hod. 15min
Melanzane alla Parmigiana
1hod. 10min
Kürbis-Tarte
2hod. 35min