Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerbröselt
- 300 g Wasser
- 15 g Honig, flüssig
- 550 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 70 g Olivenöl
- 3 - 4 Feigen, reif, halbiert oder geviertelt
- 70 g Gorgonzola, in kleinen Stücken (5 mm)
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1290 kJ / 308 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbis-Tarte
2h 35min
Focaccia mit Kirschtomaten
2ωρ. 45 λεπτ.
Tarte provençale
1 Std. 40 Min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1 Std.
Geburtstags-Focaccia
3 Std.
Kräuter-Knoblauch-Focaccia mit Oliven
2h 10min
Limoncello-Tartelettes
3h 15min
Focaccia mit Rosmarin
2 Std. 30 Min
Tabouleh mit Aprikosen
35 Min
Tarte mit Bacon und Käse-Kräuter-Füllung
1 Std. 45 Min
Französische Zucchini-Tarte
2 Std.