Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerbröselt
- 300 g Wasser
- 15 g Honig, flüssig
- 550 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 70 g Olivenöl
- 3 - 4 Feigen, reif, halbiert oder geviertelt
- 70 g Gorgonzola, in kleinen Stücken (5 mm)
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1290 kJ / 308 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1h 40min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min
Französische Zucchini-Tarte
2 godz.
Flammkuchen mit Ziegenkäse, Birnen und Walnüssen
35min
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1h 30min
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Tarte provençale
1h 40min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 godz.
Kräuter-Knoblauch-Focaccia mit Oliven
2h 10min
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min
Kürbis-Tarte
2 Std. 35 Min