Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Würfel Hefe (20 g), zerbröselt
- 300 g Wasser
- 15 g Honig, flüssig
- 550 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
- 70 g Olivenöl
- 3 - 4 Feigen, reif, halbiert oder geviertelt
- 70 g Gorgonzola, in kleinen Stücken (5 mm)
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1290 kJ / 308 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche mit Ofenpaprika
2 godz.
Limoncello-Tartelettes
3 godz. 15 min
Flammkuchen mit roten Zwiebeln und Trauben
1h 25min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2 Std. 10 Min
Spargel-Lachs-Flammkuchen
1h 10min
Französische Zucchini-Tarte
2 godz.
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Honig
35min
Flammkuchen mit Datteln und Speck
1h 40min
Ziegenkäse-Fladen mit Rosmarin-Honig
2 godz.
Tarte provençale
1h 40min
Kürbis-Tarte
2 godz. 35 min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min