Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g getrocknete Steinpilze
- Wasser zum Einweichen
Nudelteig
- 400 g Hartweizengrieß
- 200 g Wasser, kalt
- ¾ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 130 g Frischkäse
- 1 Eigelb
- 3 Prisen Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
- 1 Prise Pfeffer
- Mehl Type 405 zum Bearbeiten
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 50 g Butter, in Stücken
-
1
Stängel Estragon, abgezupft
nebo 1 Stängel Thymian, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nudelteig
1 Std.
Bärlauch-Ravioli mit Rahmgemüse
1 Std. 40 Min
Basilikum-Ravioli mit Garnelen und Spargel
1 Std. 30 Min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1 Std. 50 Min
Ravioli alla napoletana
1 Std.
Gnocchi mit Salbeibutter
2 Std.
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1 Std.
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1 Std.
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 Std.
Nudelteig ohne Ei
1 Std. 35 Min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min