Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g Parmesan, in Stücken
- 80 g Schalotten, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, in Stücken
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut und gut ausgedrückt
- 250 g Ricotta (z.B. von Galbani)
- 230 g Mehl und mehr zum Bearbeiten
- 2 Eier (Kl. M)
- 2 Eigelb (Kl. M)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 8 Prisen Pfeffer
- 5 Prisen Muskat
- Wasser zum Kochen
- 12 Salbeiblätter
- 25 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2981 kJ / 711 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 44 g
Alternativní recepty
Quiche Lorraine
50min
Gnocchi mit Ziegenkäse und Trüffel
2h
Sacchetti mit Serrano-Feigen-Füllung und Weißweinsauce
1 godz. 45 min
Risotto
30 min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45 min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Gnocchi mit Salbeibutter
2h
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Zitronen-Ziegenkäseravioli mit rosa Pfeffer
1h
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Käsefondue
15min
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min