
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g Parmesan in Stücken
- 80 g Schalotten halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter in Stücken
- 300 g Blattspinat, TK aufgetaut und gut ausgedrückt
- 250 g Ricotta (z.B. von Galbani)
- 230 g Mehl und mehr zum Bearbeiten
- 2 Eier (Kl. M)
- 2 Eigelb (Kl. M)
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 8 Prisen Pfeffer
- 5 Prisen Muskat
- Wasser zum Kochen
- 12 Salbeiblätter
- 25 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 711 kcal / 2981 kJ
- Protein
- 27 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 47 g
Alternativní recepty
Mini-Quiches mit Enten-Konfit
5hod.
Peperonata mit Oliven
1hod.
Risotto milanese
35min
Aubergine-Parmaggiana
1hod. 10min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1hod. 30min
Ravioli mit Spinat und Salbeibutter
1hod.
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1hod. 50min
Gnocchi mit Salbeibutter
2hod.
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Ravioli alla napoletana
1hod.
Melanzane alla Parmigiana
1hod. 10min
Steinpilz-Ravioli
1hod. 20min