Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Rhabarber geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 40 - 50 g Zucker
- 1 - 2 TL Zimt, gemahlen
- 1 Bio-Zitrone
- Rapsöl zum Einfetten
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 280 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 420 g Weizenmehl, universal
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 3 Eier (Größe M), zimmerwarm
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- ½ TL Salz
- 200 g Milch
- ½ Päckchen Backpulver (8 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 559 kJ / 133 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 85 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Florentiner mit Mürbteig
1h 20 min
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55 min
Rhabarber-Erdbeer-Streusel-Kuchen
2h 30 min
Rhabarberkuchen
50 min
Topfentorte mit Streusel
1h 55min
Erdbeerkuchen mit Erdbeerguss
1h 15 min
Rhabarber-Streuselkuchen
1h 10 min
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1h
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 Std. 40 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1sa 35 dk
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2h
Schneller Apfelkuchen
1h 30min