Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker
- 1 Bio-Zitrone, Schale dünn abgeschält und Saft gepresst
- 250 g Butter, in Stücken
- 2 Eier
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- ½ TL Salz
- 1000 g Topfen, 20% Fett
- 1 Päckchen Vanillepuddingpulver
- 700 g Rhabarber, geschält, in Stücken (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1116 kJ / 267 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1h
Brombeertorte
4h 20min
Rhabarberkuchen mit Streuseln
1sa 30 dk
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55min
Erdbeer-Tiramisu
3 godz.
Apfelkuchen mit Weinteig
1 Std. 15 Min
Marillen-Himbeer-Zupfkuchen
2h 50min
Rhabarberkuchen
50 Min
Heidelbeer-Eierlikör-Gugls
50 Min
Eierlikörkuchen
1h 10min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min