
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker
- 1 Bio-Zitrone Schale dünn abgeschält und Saft gepresst
- 250 g Butter in Stücken
- 2 Eier
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 2 TL Weinstein-Backpulver
- ½ TL Salz
- 1000 g Topfen, 20% Fett
- 1 Päckchen Vanillepuddingpulver
- 700 g Rhabarber geschält, in Stücken (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 267 kcal / 1116 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1hod. 40min
Eierlikörkuchen
1hod. 10min
Erdbeer-Rhabarber-Dessert im Glas
30min
Rhabarber-Erdbeer-Marmelade
55min
Kirschen-Schokoladen-Kuchen
1hod.
Schneller Apfelkuchen
1hod. 30min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1hod. 35min
Mürber Birnen-Walnuss-Strudel
2hod.
Rhabarberkuchen
50min
Rhabarberkuchen mit Streuseln
1hod. 30min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3hod. 40min
Apfelkuchen mit Weinteig
1hod. 15min