Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g d'eau
- 450 g de farine de blé, et un peu pour fariner
-
½
c. à café de miel (volitelně)
nebo ½ c. à café d'extrait de malt, liquide (volitelně) - 50 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 c. à café de sel
- 100 g de sauce tomate
- 150 g de mozzarella, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 100 g de cœurs d'artichaut en conserve, coupés en morceaux
- 75 g d'oignon rouge, émincé en rondelles
- origan déshydraté, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2783 kJ / 664 kcal
- Protein
- 29.3 g
- Sacharidy
- 84.3 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 478.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne aux crevettes, sauce verte
50min
Tortilla aux herbes
1h 5min
Pizza quatre saisons au chèvre
1h 45 min
Pizza aux légumes grillés et feta
1h
Pizza aux légumes
3h 10min
Pizza veggie aux tomates, artichauts, mozzarella et roquette
3h 35min
Pâtes à la bolognaise végétarienne
45min
Pizza aubergine, feta et basilic par Eric Guérin
11h
Crème d'avocat aux herbes
10min
Crêpes fourrées choco-noisette
1h 55 min
Minipizzas variées
1h 50min
Pizza poivron chèvre et chorizo
2h