Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g d'eau
- 450 g de farine de blé, et un peu pour fariner
-
½
c. à café de miel (volitelně)
nebo ½ c. à café d'extrait de malt, liquide (volitelně) - 50 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la finition
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 c. à café de sel
- 100 g de sauce tomate
- 150 g de mozzarella, coupée en morceaux (2-3 cm)
- 100 g de cœurs d'artichaut en conserve, coupés en morceaux
- 75 g d'oignon rouge, émincé en rondelles
- origan déshydraté, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2783 kJ / 664 kcal
- Protein
- 29.3 g
- Sacharidy
- 84.3 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 7.7 g
- Sodík
- 478.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau au yaourt, sauce aux fraises
1h 15min
Pizza aux légumes grillés et feta
1h
Pizza à pâte rouge avec burrata, aubergines et courgettes sautées
3 godz. 45 min
Quiche aux légumes de printemps
1 Std. 35 Min
Marinades pour poisson - inspiration provençale
5 Min
Pizza quatre fromages
1 godz. 45 min
Minipizzas ourson
3 godz. 15 min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Pizza quatre saisons au chèvre
1 godz. 45 min
Pizza végétarienne
1h 40 min
Pizzas marinara
3h
Pizza poivron chèvre et chorizo
2 godz.