Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g d'oignons, coupés en quatre
- 700 g de pommes de terre, coupées en six (environ 1000 g non pelé)
- 3 œufs
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre
- 25 brins de persil frais, équeutés
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 1 c. à café de menthe déshydratée (volitelně)
- 50 g de chapelure
- 1000 g de viande hachée (porc, poulet ou viandes mixtes)
- huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1396 kJ / 334 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Batbout au fromage
30min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25min
Chorba tunisienne
45 min
Bouchées d'agneau épicé turc
1h 30 min
Croque-monsieur aux champignons
2h 10min
Crêpes chinoises aux œufs et oignons
35min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2h 10min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min
Pains batbout marocains
1u.
Msemen
40min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Crêpes mille trous
1h 10min