Zařízení & příslušenství
Salmon tartare
Příprava 10min.
Celkový 10min.
6 portions
Suroviny
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces300 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
10 g
Kalorie
560 kJ /
134 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
174 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Tiramisu
5h 20min
Gazpacho
1h 15min
Guacamole
10min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Stuffed vegetables
1h 20min
Lemon sorbet
8h 30min
Cod with citrus butter
50min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Creamy courgette soup
25min