
Zařízení & příslušenství
Salmon tartare
Příprava 10min
Celkový 10min
6 portions
Suroviny
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces300 g
-
lemon juice, freshly squeezed40 g
-
olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad100 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
134 kcal /
560 kJ
Protein
10 g
Tuk
10 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
0.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook
174 recept
Švýcarsko
Švýcarsko