Zařízení & příslušenství
Salmon tartare
Příprava 10min.
Celkový 10min.
6 portions
Suroviny
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces300 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
10 g
Kalorie
560 kJ /
134 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
174 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Monkfish and prawn soup
1hod.
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1hod.
Gazpacho
1hod. 15min.
Asparagus cream soup
30min.
Guacamole
10min.
Tzatziki
20min.
Mustard-dill sauce
2hod. 15min.
Berry mousse
4hod. 50min.
Salmon Tartare
25min.
Potato and vegetable purée
45min.
Mustard balsamic vinegar dressing
10min.
Salmon Tartare
10min.