Béarnaise sauce

Béarnaise sauce

4.1 25 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15min.
4 portions

Suroviny

  • shallots cut in halves
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 sprig
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
    1 tbsp
  • butter, unsalted cut in pieces
    200 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 portions

Protein 15 g
Kalorie 7666 kJ / 1833 kcal
Tuk 192 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...