Béarnaise sauce

Béarnaise sauce

4.1 24 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 15min
4 portions

Suroviny

  • shallots cut in halves
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 sprig
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
    1 tbsp
  • butter, unsalted cut in pieces
    200 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Nutriční hodnoty na 4 portions

Kalorie 1833 kcal / 7666 kJ
Protein 15 g
Tuk 192 g
Sacharidy 2 g
Vláknina 0.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...