
Zařízení & příslušenství
Potato and vegetable purée
Příprava 15min
Celkový 45min
4 portions
Suroviny
-
vegetables (e.g. carrots, celeriac, yams, green peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)400 g
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)600 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
milk250 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (volitelně)1 pinch
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
263 kcal /
1099 kJ
Protein
9 g
Tuk
10 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook
174 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko