Zařízení & příslušenství
Potato and vegetable purée
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
vegetables (e.g. carrots, celeriac, yams, green peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)400 g
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)600 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
milk250 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (volitelně)1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
9 g
Kalorie
1099 kJ /
263 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
4.9 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Basic Cookbook
174 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Cereal and fruit purée
20min.
Vegetable-potato-meat purée
35min.
Gazpacho
1hod. 15min.
Guacamole
10min.
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1hod. 20min.
Tzatziki
20min.
Vanilla ice cream
12hod.
Mustard balsamic vinegar dressing
10min.
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min.
Hollandaise sauce
15min.
Risotto with Parmesan cheese
30min.
Sicilian Caponata
30min.