Zařízení & příslušenství
柠檬鸡
Příprava 5min.
Celkový 25min.
7 人份
Suroviny
-
鸡翅膀 (约8只),在连接处切半700 克
-
酱青2 汤匙
-
蚝油2 汤匙
-
黑酱油1 ½ 汤匙
-
新鲜姜 连皮,洗净,切成10片3 公分
-
食油15 克
-
黄片糖 (约2块),折成小片150 - 180 克
-
柠檬 切成薄片,去籽1 个
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
743 mg
Protein
23 g
Kalorie
1021 kJ /
244 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
25 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
鸡速料理
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní