柠檬鸡

柠檬鸡

4.6 63 rating
Příprava 5min.
Celkový 25min.
7 人份

Suroviny

  • 鸡翅膀 (约8只),在连接处切半
    700 克
  • 酱青
    2 汤匙
  • 蚝油
    2 汤匙
  • 黑酱油
    1 ½ 汤匙
  • 新鲜姜 连皮,洗净,切成10片
    3 公分
  • 食油
    15 克
  • 黄片糖 (约2块),折成小片
    150 - 180 克
  • 柠檬 切成薄片,去籽
    1 个

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 743 mg
Protein 23 g
Kalorie 1021 kJ / 244 kcal
Tuk 6 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 1 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...