Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno
- 40 g di burro
- 1 rametto di rosmarino fresco
-
600
g di astice, solo la polpa fresca
nebo 600 g di astice, solo la polpa, congelato (veder consigli) - 30 g di brandy
- 150 g di ricotta vaccina (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Sautè di vongole
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 1000 g di vongole veraci, fresche e pulite
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2510.3 kJ / 600 kcal
- Protein
- 46.3 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 31.7 mg
Alternativní recepty
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 Std. 10 Min
Intreccio d'amore
1h 30min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Fettuccine cime di rapa, stracciatella e pepe rosa
1 Std. 40 Min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1h 20min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Crema di patate con polpo
1h
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min
Millefoglie
5h