
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno
- 40 g di burro
- 1 rametto di rosmarino fresco
-
600
g di astice solo la polpa fresca
nebo 600 g di astice solo la polpa, congelato (veder consigli) - 30 g di brandy
- 150 g di ricotta vaccina (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Sautè di vongole
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 1000 g di vongole veraci fresche e pulite
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 600 kcal / 2510.3 kJ
- Protein
- 46.3 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Sodík
- 31.7 mg
Alternativní recepty
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5hod. 30min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5hod. 30min
Tagliolini al nero di seppia con sugo ai gamberi
1hod. 10min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50min
Fagottini di crêpes al baccalà e ceci
1hod. 45min
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1hod.
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1hod. 10min
Costolette di agnello in crosta
2hod. 30min
Crema di patate con polpo
1hod.
Ravioli con ripieno di pesce
1hod. 30min