Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno
- 40 g di burro
- 1 rametto di rosmarino fresco
-
600
g di astice, solo la polpa fresca
nebo 600 g di astice, solo la polpa, congelato (veder consigli) - 30 g di brandy
- 150 g di ricotta vaccina (vedere consigli)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Sautè di vongole
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 1000 g di vongole veraci, fresche e pulite
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2510.3 kJ / 600 kcal
- Protein
- 46.3 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 31.7 mg
Alternativní recepty
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 min
Calamari ripieni con contorno di zucca sottovuoto
1 godz. 30 min
Fumetto di gamberi speziato
35min
Panettone gastronomico natalizio
7 godz.
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 Std. 20 Min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Insalata di polpo mediterranea
4h
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 godz. 30 min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45 min