Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g di zucchero
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 6 uova
- 1000 g di mascarpone freddo
- 250 g di biscotti savoiardi
- 50 g di liquore all'arancia (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 8 porzione
- Kalorie
- 23861.4 kJ / 5703 kcal
- Protein
- 99 g
- Sacharidy
- 350 g
- Tuk
- 437 g
- Nasycený tuk
- 245 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 4083 mg
Alternativní recepty
Panna cotta con salsa al caramello
6h 20 min
Tiramisù allo zabaione
7h
Mousse al pistacchio (TM6)
3h
Salsa al caramello (TM6)
1 godz. 30 min
Liquore al caramello
72 godz.
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 godz. 20 min
Tartellette con curd ai lamponi
4 godz.
Cheesecake alla crema catalana
4 godz.
Cheesecake arachidi e caramello
2 godz. 30 min
Cheesecake alla salsa mou
4h 50min
Caramello salato
1 godz.
Caramello liquido
35min