Cuori al mascarpone e pistacchi

Cuori al mascarpone e pistacchi

4.6 18 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 15min.
2 porzioni

Suroviny

  • 50 g di pistacchi al naturale sgusciati
  • 50 g di Alchermes
  • 50 g di acqua
  • 3 - 4 pezzi di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 30 g zucchero
  • 200 g di yogurt greco bianco
  • 100 g di mascarpone
  • 5 g di agar agar
  • 20 g di miele
  • 6 - 8 biscotti savoiardi
  • lamponi freschi, a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 116 mg
Protein 17.8 g
Kalorie 3179.5 kJ / 760 kcal
Tuk 49 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 15.2 g
Sacharidy 53.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...