Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto in polvere - 7 - 8 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 400 g di farina di forza
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di mozzarella a pezzi
-
250
g di passata di pomodoro
nebo 250 g di polpa di pomodoro a pezzettoni - 200 g di salame piccante, a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3694 kJ / 883 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 80.5 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 120 mg
Alternativní recepty
Pizza quattro stagioni
1 Std. 30 Min
Pizza alla marinara
1h 35min
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Focaccia di semola
6 Std. 40 Min
Pizza alla romana
1h 40min
Focaccia primavera
3h
Focaccia alle olive (TM6)
2 Std.
Pizza diavola
1h 45min
Pizza capricciosa
1h 35min
Pizza margherita (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min