Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero
nebo 1 cucchiaino di malto in polvere - 7 - 8 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 400 g di farina di forza
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di mozzarella a pezzi
-
250
g di passata di pomodoro
nebo 250 g di polpa di pomodoro a pezzettoni - 200 g di salame piccante, a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3694 kJ / 883 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 80.5 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 17.7 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 120 mg
Alternativní recepty
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2h 15min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza capricciosa
1h 35 min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Pizza alla marinara
1h 35 min
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4h 30 min
Pizza diavola
1h 45min
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4h
Pizza margherita (per 1 persona)
1h 30min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min