Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 210 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
- 1 cucchiaio di aceto
Pasta frolla
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 140 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 1 uovo
Panna montata alla vaniglia
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1869 kJ / 446 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 22 mg
Alternativní recepty
Cioccolata calda alla vaniglia
15 Min
Cioccolata calda con marshmallow
15 Min
Tartufi al cioccolato fondente e panettone
14 Std.
Mousse al cioccolato fondente con panettone
3h 20 min
Torta snow globe (senza glutine, senza lattosio) di Damiano Carrara
6h
Torta frangipane alle mele
2h 20 min
Cioccolata calda al pistacchio
15 Min
Biscotti alle nocciole glassati
1 Std.
Cupcake mandorle e carote con crema al formaggio
1 Std.
Torta Saint Honoré
5h 50min
Torta cassetta di frutta
4h 40min
Il tiramisù (senza glutine) di Damiano Carrara
5h