Crostata al caramello e vaniglia

Crostata al caramello e vaniglia

4.1 23 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
12 porzioni

Suroviny

Salsa al caramello
  • 250 g di zucchero
    250 g di zucchero grezzo
  • 210 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1030 g di acqua
  • 1 cucchiaino di succo di limone
  • 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
  • 1 cucchiaio di aceto
Pasta frolla
  • 250 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 140 g di burro a pezzi
  • 100 g di zucchero
  • 1 uovo
Panna montata alla vaniglia
  • 50 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 22 mg
Protein 4 g
Kalorie 1869 kJ / 446 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 0.8 g
Nasycený tuk 15 g
Sacharidy 50 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...