Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
nebo 250 g di zucchero grezzo - 210 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
- 1 cucchiaio di aceto
Pasta frolla
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 140 g di burro a pezzi
- 100 g di zucchero
- 1 uovo
Panna montata alla vaniglia
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1869 kJ / 446 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 22 mg
Alternativní recepty
Panini al latte dolci
12h
Crocchette di Cecina di Leon e formaggio di capra
9h 20min
Pagnotte di Santa Chiara
5h
Cheesecake della Vigilia (TM6)
4h 30min
Menù: Zuppa di patate e funghi; vitello ripieno con patate al forno e verdure, tiramisù al mandarino
2 Std.
Crema catalana
40min
Torta ai frutti esotici
8h 10min
Mini cheesecake
4h 15min
Cuori al mascarpone e pistacchi
4h 15min
Crostata alle mele cotogne
1 Std. 30 Min
Brownies al caramello
2 Std.
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min