Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di panna (30-40% di grassi), molto fredda
- 2 cucchiai di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 2690 kJ / 651 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 64 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h
Torta salata pasquale
2h
Astice gratinato al foie gras con salsa al frutto della passione
1 godz. 20 min
Pizza del pastore
5h
Purè di patate
50min
Panna montata al frutto della passione
5 dk
Pane senza lievito
19h
Crostata ai frutti di bosco
2 Std. 30 Min
Crema al cioccolato e peperoncino (per 2 persone)
1h
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Crema pasticcera al cucchiaio
15 min