Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di panna (30-40% di grassi), molto fredda
- 2 cucchiai di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 2690 kJ / 651 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 64 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Crema pasticcera
15min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Astice gratinato al foie gras con salsa al frutto della passione
1h 20min
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
40min
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5h 30 min.
Panna montata al frutto della passione
5min
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2hod. 15min
Panna montata
10min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Pizza romana bianca
6 Std. 30 Min