Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di panna (30-40% di grassi), molto fredda
- 2 cucchiai di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 2690 kJ / 651 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 64 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisù (per 1 persona)
1h 30 min
Purè di patate al rosmarino Sottovuoto
2h 15 min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min
Crema pasticcera
15min
Sorbetto al limone
8 Std. 30 Min
Purè di patate
50min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15min
Panna montata al frutto della passione
5 Min
Ananas sottovuoto
1h 15min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4h 30 min
Crema pasticcera al cucchiaio
15min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min