Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto schiacciata
- 150 g di farina tipo 00
- 80 g di farina di segale integrale
- 30 g di burro morbido
- 120 g di acqua
- ¼ di cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di scalogno a pezzi
- 200 g di panna acida (30% di grassi)
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 200 g di polpa di anguria a dadini (2 cm)
- 50 g di rucola
- 100 g di prosciutto Serrano a fette sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2726 kJ / 652 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8.4 g
Alternativní recepty
Schiacciatina
2 Std. 20 Min
Polpette di vitello in salsa di pistacchi
40 Min
Cous cous con Feta e melanzane
30 min
Focaccia con crema spalmabile all'avocado
2 Std. 20 Min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Sformato di verdure e formaggio
45min
Sgabei
3 Std.
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 Std. 40 Min
Mini savarin con crema di rucola e pomodorini confit
2 godz.
Filetto con carciofi in crosta (senza glutine)
2h 10min
Pizzette marinare
1h 35min
Crema spalmabile di funghi
35 Min