Schiacciata anguria e prosciutto Serrano

Schiacciata anguria e prosciutto Serrano

5.0 9 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 15min
4 porzioni

Suroviny

Impasto schiacciata
  • di farina tipo 00
    150 g
  • di farina di segale integrale
    80 g
  • di burro morbido
    30 g
  • di acqua
    120 g
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
Terminare la preparazione
  • di scalogno a pezzi
    50 g
  • di panna acida (30% di grassi)
    200 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    30 g
  • di sale
    ¼ di cucchiaino
  • di pepe macinato
    2 pizzichi
  • di polpa di anguria a dadini (2 cm)
    200 g
  • di rucola
    50 g
  • di prosciutto Serrano a fette sottili
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 652 kcal / 2726 kJ
Protein 35 g
Tuk 23 g
Sacharidy 72 g
Vláknina 8.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...