Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto schiacciata
- 150 g di farina tipo 00
- 80 g di farina di segale integrale
- 30 g di burro morbido
- 120 g di acqua
- ¼ di cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 50 g di scalogno a pezzi
- 200 g di panna acida (30% di grassi)
- 30 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 200 g di polpa di anguria a dadini (2 cm)
- 50 g di rucola
- 100 g di prosciutto Serrano a fette sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2726 kJ / 652 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8.4 g
Alternativní recepty
Schiacciata mediterranea
1h
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12h 45min
Chips di mais con crema di fagioli
1h 20min
Burro ai funghi porcini
4h
Jalapeño poppers
1h
Focaccia di semola
6hod. 40min
Torroncini abruzzesi
3j 30 menit
Salsa borracha messicana
25min
Gnocchetti verdi al profumo di menta
55min
Schiacciatina
2h 20 min
Focaccia al profumo di timo
1u. 55min
Sgabei
3h