Schiacciata anguria e prosciutto Serrano

Schiacciata anguria e prosciutto Serrano

5.0 9 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 porzioni

Suroviny

Impasto schiacciata
  • 150 g di farina tipo 00
  • 30 g di burro morbido
  • 120 g di acqua
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 80 g di farina di segale integrale
Terminare la preparazione
  • 50 g di scalogno a pezzi
  • 200 g di panna acida (30% di grassi)
  • 30 g di panna (min. 30% di grassi)
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 200 g di polpa di anguria a dadini (2 cm)
  • 100 g di prosciutto Serrano a fette sottili
  • 50 g di rucola

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 35 g
Kalorie 2726 kJ / 652 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 8.4 g
Sacharidy 72 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...