Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 150 g di farina tipo 0
- 150 g di kefir bianco
- 5 g di miele
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Focaccia
- 450 g di farina tipo 0
- 520 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone
- fiocchi di sale Maldon, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1110 kJ / 265.3 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 42.1 g
- Tuk
- 7.4 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 484.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 Std. 30 Min
Pane contadino ai cereali
7 Std.
Pane al rosmarino e salvia
18h
Panfocaccia con noci
3h 30min
Fougasse
12 Std. 50 Min
Lievito madre disidratato
24sa 10 dk
Verdure a Cottura Lenta con sorgo e pesto di pomodori secchi
5hod.
Croissant (vegan)
3h 50min
Focaccine integrali farcite
3hod.
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5h 30 min.
Pagnotte integrali con lievito madre
4hod.
Focaccia di semola
6 Std. 40 Min