Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 150 g di farina tipo 0
- 150 g di kefir bianco
- 5 g di miele
- 1250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Focaccia
- 450 g di farina tipo 0
- 520 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone
- fiocchi di sale Maldon, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1110 kJ / 265.3 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 42.1 g
- Tuk
- 7.4 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 484.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alla birra (TM6)
4h
Pane contadino ai cereali
7h
Melanzane al miso sottovuoto
2 godz. 45 min
Pane integrale
3u. 15min
Crema ai frutti rossi
20min
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15ωρ. 30 λεπτ.
Pane di kamut e farro
4h
Filone di segale
4h
Pane bianco
3 Std.
Focaccia di semola
6 Std. 40 Min
Pane senza lievito
19h