Estofado de almejas y mejillones con poro

Estofado de almejas y mejillones con poro

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
6 porción

Suroviny

  • 500 g de almejas
  • 5 pizcas de sal
  • 20 g de aceite de oliva
  • 700 g de poro en trozos (2 cm)
  • 60 g de vino blanco seco
  • 1000 g de mejillones frescos limpios
  • 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 3 pizcas de pimienta blanca molida

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porción

Sodík 349 mg
Protein 12.2 g
Kalorie 652 kJ / 155 kcal
Tuk 7.3 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sacharidy 6.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...