Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de almejas
- 5 pizcas de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 700 g de poro, en trozos (2 cm)
- 60 g de vino blanco seco
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 3 pizcas de pimienta blanca molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 652 kJ / 155 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 349 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de chícharo y hierbabuena
30min
Ensalada fresca con aderezo de pepino
10 Min
Arrachera al café con salsa de alcaparras
30min
Camarones cremosos a la diabla
40min
Sheer berenj (pudín de arroz)
1h
Sopa de poro con hojaldre
45 min
Malteada de pay de manzana
30min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35 Min
Bacalao a la Vizcaina
1u. 15min
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5 Std.
Pay de limón con galletas
12 Std.
Camarones al ajillo
35 Min