Estofado de almejas y mejillones con poro
TM6 TM5

Estofado de almejas y mejillones con poro

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 500 g de almejas
  • 5 pizcas de sal
  • 20 g de aceite de oliva
  • 700 g de poro, en trozos (2 cm)
  • 60 g de vino blanco seco
  • 1000 g de mejillones frescos limpios
  • 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 3 pizcas de pimienta blanca molida

Nutriční hodnoty
na 1 porción
Kalorie
652 kJ / 155 kcal
Protein
12.2 g
Sacharidy
6.2 g
Tuk
7.3 g
Nasycený tuk
3.8 g
Vláknina
2.7 g
Sodík
349 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty