Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g água
nebo 500 g caldo de galinha líquido - 6 peitos de frango
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 873.6 kJ / 208.8 kcal
- Protein
- 39.2 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 4.5 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 81.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 min
Cozer 2-3 filetes de peixe
25min
Cozer 3 peitos de frango
30 min
Cozer 550-800 g de cenoura
40 min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Cozer 400-900 g de couve-flor
35min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 min
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50min
Frango desfiado
5min
Cozer 200-500 g de cenoura
35min
Cozer 400-800 g de brócolos
35min