Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 4 Sardellenfilets, in Salz eingelegt (Anchovis), abgespült
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Sahne
- 15 g Zitronensaft
- 15 g Dijon-Senf
- 1 TL Zucker
- 2 Prisen Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g natives Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1483 kJ / 354 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Koriander-Mayonnaise
10 Min
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5 Min
Guacamole
5 Min
Sauce Béarnaise
40min
Mojo für Meeresfrüchte
10 Min
Vitello Tonnato
48 Std.
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 Min
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3h 15min
Caesar's Salad
30min
Chicken-Ceasar-Salad
2 Std.
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3h
Aioli, klassisch
10 Min