Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Früchte im Gewürzsud
- 400 g Wasser
- 40 g Zucker
- 1 Stück Ingwer, frisch, walnussgroß, in dünnen Scheiben
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt, dünn abgeschält (à 1 x 3 cm)
- 2 Streifen Orangenschale, unbehandelt, dünn abgeschält (à 1 x 3 cm)
- 1 TL Anissamen
- 1 Zimtstange
- ½ TL Kardamom
- 2 Gewürznelken
- ½ Vanilleschote, längs halbiert
- 80 g Honig
- 600 g tropische Früchte, TK, nach Geschmack (z.B. Ananas, Heidelbeeren, Erdbeeren)
Panna Cotta
- 500 g Sahne
- 75 g Zucker
- Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- 4 Blätter weiße Gelatine
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2708 kJ / 646 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 40 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse au Chocolat
3h
Panna Cotta
5h
Himbeersauce
10min
Crème brûlée
2 Std. 30 Min
Schokoladen-Panna-Cotta
4h 30min
Weiße Schokoladenmousse
5 godz. 30 min
Bayerische Creme
8hod.
Parfait mit Pecannuss und Ahornsirup
9 Std.
Mohn-Holunderblüten-Panna-cotta
4h 50min
Panna cotta mit Zimt und Beeren
4 Std. 40 Min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2hod. 15min
Limoncello-Creme
5h