Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g quinoa
- 200 g água
- 10 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 120 g batata-doce previamente cozida, cortada em pedaços
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 10 g fermento de padeiro seco (1 saqueta) - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de açúcar
- 100 g fécula de batata
- 100 g farinha s/ glúten
- 200 g farinha de trigo sarraceno
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de amêndoa e aveia sem glúten
1 Std. 35 Min
Bebida de noz
8 Std.
Iogurte vegan de coco
12 Std. 25 Min
Bolachas veganas "zero waste" de amêndoa e chocolate preto
40min
Pão de grão-de-bico e trigo sarraceno sem glúten
45min
Pão de farinha de castanha e noz sem glúten
1h 30min
Bebida de coco "zero waste"
40min
Bebida de amêndoa "zero waste"
8h 40min
Pão de arroz sem glúten
1h 30min
Pão de milho
1 Std. 20 Min
Pão de linhaça e noz sem glúten
50min
Pão sem glúten
3j 20 menit