Pão de quinoa e batata-doce sem glúten

Pão de quinoa e batata-doce sem glúten

2.3 3 rating
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 25min.
800 g

Suroviny

  • quinoa
    100 g
  • água
    200 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    10 g
  • batata-doce previamente cozida, cortada em pedaços
    120 g
  • fermento de padeiro fresco
    25 g
    10 g fermento de padeiro seco, (1 saqueta)
  • sal
    1 c. chá de
  • açúcar
    1 pitada de
  • fécula de batata
    100 g
  • farinha s/ glúten
    100 g
  • farinha de trigo sarraceno
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Protein 4 g
Kalorie 1061 kJ / 254 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 57 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...