Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 75 g queijo parmesão
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 100 g espargos verdes cortados em pedaços
- 75 g crème fraîche
- 5 g mostarda
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ limão, só a raspa
Massa
- 250 g água, mais q.b. p/ vapor
- 350 g farinha tipo 65
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 8 g sal
- Flor de sal q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1338 kJ / 320 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chamuças com lentilhas e beringela
1 Std.
Pasta de caril verde
25 Min
Tarte integral com molho de cebola
1 Std. 10 Min
Coroa recheada com halloumi e alecrim
1 Std. 50 Min
Tarte de couve-flor e queijo
50 Min
Crocante mediterrânico
50 Min
Caril de peixe rico
50 Min
Wellington vegetariano
2 Std. 15 Min
Tagine de legumes com ras el hanout
40 Min
Couve recheada e molho de cogumelos porcini
Žádné hodnocení
Caril tailandês
45 Min
Moussaka de lentilhas
2 Std. 20 Min