Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 75 g queijo parmesão
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 100 g espargos verdes cortados em pedaços
- 75 g crème fraîche
- 5 g mostarda
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ limão, só a raspa
Massa
- 250 g água, mais q.b. p/ vapor
- 350 g farinha tipo 65
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 8 g sal
- Flor de sal q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1338 kJ / 320 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estufado de beringela picante
30 min
Tarte integral com molho de cebola
1h 10min
Gnocchi de couve-flor com molho de kiwi
45 min
Pão recheado com tomate seco, azeitonas e pesto de manjericão
2 godz. 30 min
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1h 50min
Gressinos de tomate seco e sésamo
25min
Enrolado de cogumelos
1 godz. 20 min
Folhado de abóbora e queijo azul
1 godz. 20 min
Empanadas vegetarianas
1h 10min
Moussaka de lentilhas
2h 20min
Bolo do caco
1h 50min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1 godz. 20 min