
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 75 g queijo parmesão
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 100 g espargos verdes cortados em pedaços
- 75 g crème fraîche
- 5 g mostarda
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ limão só a raspa
Massa
- 250 g água mais q.b. p/ vapor
- 350 g farinha tipo 65
- 15 g azeite mais q.b. p/ untar
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 8 g sal
- Flor de sal q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 320 kcal / 1338 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 44 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Strudel de cogumelos, feta e espinafres
1h 45min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3h 20min
Sanduíche com falafel e molho de coentros
45min
Chutney de tomate verde
40min
Tarte tatin de tomate
1h 10min
Folhado de abóbora e queijo azul
1h 20min
Chutney de beterraba e laranja
1h
Bao de cogumelos salteados e molho barbecue
1h 15min
Hambúrguer de beterraba com cebola caramelizada em pão integral
3h 10min
Empanadas vegetarianas
1h 10min
Molho pesto
5min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min