
Kompatibilní verze
Rinderfilets mit Spargel, heurigen Erdäpfeln und Sauce Béarnaise
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Rinderfilet-Steaks (3 cm dick)
Heurige Erdäpfel und Spargel
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 600 g heurige Erdäpfel in Stücken (2-3 cm)
- 800 g grüner Spargel geschält (siehe Tipp)
Sauce Béarnaise, Rindsmedallions und Fertigstellung
- 4 - 5 Zweige Estragon, frisch abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 80 g Schalotten halbiert
- 80 g Weißweinessig
- 250 g Butter in Stücken
- 6 Eidotter
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Butterschmalz zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1179 kcal / 4937 kJ
- Protein
- 39 g
- Tuk
- 85 g
- Sacharidy
- 59 g
- Vláknina
- 8 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 1379 mg
Alternativní recepty
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20min
Lachsforelle mit Rahmspinat und Salzkartoffeln
55min
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2hod. 10min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30min
Lachs mit Basmatireis in Dill-Sahnesauce (XXL)
45min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45min
Schweinslungenbraten in Senfmarinade mit Petersil-Erdäpfeln
8hod.
Fruchtig würziges Salatdressing
10min
Kabeljau mit Parmesankruste und Lauch-Couscous
50min
Prime Ribs mit Honig-Rosmarin-Glasur und Erdäpfelgratin
6hod. 30min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2hod. 30min
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
2hod.