Kompatibilní verze
Rinderfilets mit Spargel, heurigen Erdäpfeln und Sauce Béarnaise
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Rinderfilet-Steaks (3 cm dick)
Heurige Erdäpfel und Spargel
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 600 g heurige Erdäpfel, in Stücken (2-3 cm)
- 800 g grüner Spargel, geschält (siehe Tipp)
Sauce Béarnaise, Rindsmedallions und Fertigstellung
- 4 - 5 Zweige Estragon, frisch, abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 80 g Schalotten, halbiert
- 80 g Weißweinessig
- 250 g Butter, in Stücken
- 6 Eidotter
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Butterschmalz zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4937 kJ / 1179 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 85 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1379 mg
Alternativní recepty
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Schweinsrollbraten italienischer Art (Porchetta) mit überbackenen Gemüse
2 godz. 45 min
Kräuterstelzen
2h
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2h 30min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2u. 20min
Lachs mit Pestokruste, Cherrytomaten und Schwammerlrisoni
1h 50 min.
Perlhuhnbrust mit Kletzenfülle
10h
Lasagne
1h 45min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln (XXL)
1h 5min
Gebratenes Huhn mit Gemüse
1 Std. 10 Min
Gegrillte Burger mit Erdäpfel und Knoblauchmayonnaise
1 Std. 40 Min
Rindsbraten mit Paradeiser-Erdäpfelpüree und Rotweinsauce
14h 30min