Kompatibilní verze
Rinderfilets mit Spargel, heurigen Erdäpfeln und Sauce Béarnaise
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Rinderfilet-Steaks (3 cm dick)
Heurige Erdäpfel und Spargel
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 600 g heurige Erdäpfel, in Stücken (2-3 cm)
- 800 g grüner Spargel, geschält (siehe Tipp)
Sauce Béarnaise, Rindsmedallions und Fertigstellung
- 4 - 5 Zweige Estragon, frisch, abgezupft, Zweige zur Seite gelegt
- 80 g Schalotten, halbiert
- 80 g Weißweinessig
- 250 g Butter, in Stücken
- 6 Eidotter
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Butterschmalz zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4937 kJ / 1179 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 85 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 1379 mg
Alternativní recepty
Schnelles Thai-Hähnchen-Curry mit Basmati-Reis
30min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
45min
Überbackene Hühnerbrust in Tomatensauce mit Erdäpfelpüree
1h
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkraut
1h 40min
Krustenbraten mit gerösteten Erdäpfeln, Gemüse und Cidre-Sauce
2h 30min
Menü: Kräutersaibling im Gemüsepackerl; Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
55min
Spaghetti Carbonara
25min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln (XXL)
1h 5min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Steaks mit Kräuterbutter, Rosmarinkartoffeln und Brokkoli
45min
Rindsbraten mit Paradeiser-Erdäpfelpüree und Rotweinsauce
14 Std. 30 Min