Bolo vegano de nozes e passas

Bolo vegano de nozes e passas

4.5 11 rating
Příprava 10min.
Celkový 55min.
10 fatias

Suroviny

  • óleo de girassol para untar
  • leite de amêndoas
    200 g
  • farinha de trigo
    100 g
  • farinha de trigo integral
    50 g
  • açúcar mascavo
    100 g
  • canela em pó
    5 g
  • nozes picadas
    100 g
  • uva passa
    70 g
  • fermento químico em pó
    1 c. sopa

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 10 fatias

Sodík 1088 mg
Protein 38 g
Kalorie 11821 kJ / 2828 kcal
Tuk 178 g
Vláknina 16 g
Nasycený tuk 19 g
Sacharidy 295 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...