Kompatibilní verze
Gnocchi de ricota e espinafres com molho de manteiga
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 150 g queijo parmesão
- 20 g água, mais q.b. p/ cozer
- 300 g espinafres baby
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 500 g queijo ricota escorrido
- 1 limão, só a raspa
- 1 ovo
- 150 g farinha tipo 65
Molho
- 75 g manteiga
- 25 g azeite
- 5 folhas de manjericão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1524.2 kJ / 364.3 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 24.7 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 786.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
1 Std. 25 Min
Crepes de cenoura com molho de tomate
1 Std.
Gnocchi de couve-flor com molho de kiwi
45min
Rolos de beringela com presunto
50 Min
Salada de arroz integral com couve-flor assada
1 Std.
Noodles de curgete com molho de castanha do Brasil
4h 5min
Risoto de cevada perolada, agrião e espargos
1 godz. 15 min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1 Std.
Soufflé de brócolos e milho
1 Std.
Salada de batata-doce, romã e feta
35 Min
Tarte de chocolate e praliné
1 godz. 15 min
Tarte de três queijos e tomate
20min