Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser und mehr zum Blanchieren der Spitzkohlblätter
- 2 TL Salz und mehr zum Blanchieren der Spitzkohlblätter
- 2 Stück Spitzkohl, klein bis mittel (à ca. 870 g)
- 40 g Mandeln
- 3 Schalotten
- 3 Knoblauchzehen
- 15 g Öl
- 400 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 1 Ei
- 2 EL Paniermehl
- 2 Prisen Pfeffer
- 40 g Rosinen
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 250 g Reis, parboiled
- 20 g Butter
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 20 g Tomatenmark
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 1 EL Speisestärke
- 100 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2432 kJ / 580 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 53 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 955 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1h
Gefüllte Paprika mit Reis und Paradeissauce
1 godz. 35 min
Frühkartoffeln mit Brechbohnen, Schinken und Béarnaise
1h
Wirsingrouladen mit Geflügelhack
1h 50min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2 Std.
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2 Std.
Schlemmer-Reistopf
30min
Schnüsch
45 Min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 godz. 10 min
4-Freunde-Teller
1 godz. 10 min
Eintopf von Wintergemüsen
50 Min
Wirsingrouladen
1h 30min