
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser und mehr zum Blanchieren der Spitzkohlblätter
- 2 TL Salz und mehr zum Blanchieren der Spitzkohlblätter
- 2 Stück Spitzkohl klein bis mittel (à ca. 870 g)
- 40 g Mandeln
- 3 Schalotten
- 3 Knoblauchzehen
- 15 g Öl
- 400 g Hackfleisch, gemischt zerzupft
- 1 Ei
- 2 EL Paniermehl
- 2 Prisen Pfeffer
- 40 g Rosinen
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 250 g Reis, parboiled
- 20 g Butter
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 20 g Tomatenmark
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 1 EL Speisestärke
- 100 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 580 kcal / 2432 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 53 g
- Vláknina
- 9 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 955 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinemedaillons mit Spitzkohl-Pilz-Rahm
30min
Fleischklößchen-Suppe
30min
Ei im Körbchen
55min
Königsberger Spargel-Ragout
1hod.
Leipziger Allerlei
1hod.
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2hod.
Pute mit Rahmkartoffeln und Gemüsemix
40min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2hod.
Fischfrikadellen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
1hod.
Puten-Rouladen auf Gemüse
3hod.
Schlemmer-Reistopf
30min
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2hod. 45min