Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
650
g filé de peixe tilápia, em tiras (4 cm x 15 cm)
nebo 650 g filé de peixe Saint Peter, em tiras (4 cm x 15 cm) - 40 g suco de limão
- 1 c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta do reino em pó
- 1 c. chá de azeite de oliva extra virgem, mais q. b. para untar
- 150 g sobras de pão
- 1 dente de alho
- 150 g farinha de trigo para empanar
- 2 ovos
- 300 g óleo de girassol
- 1 c. chá de mostarda
- ½ c. chá de gengibre fresco, ralado
- 1 ramo de coentro fresco, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1559 kJ / 373 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 528 mg
Alternativní recepty
Arroz e feijão tradicional
13h 20min
Escondidinho de carne seca
1h 55min
Torta rápida de linguiça e queijo Minas
1 Std. 20 Min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45 min.
Creme de milho verde
25 Min
Kibe assado
1 Std. 20 Min
Farofa de flocos de milho com banana
25 Min
Pão de batata recheado
1 Std. 25 Min
Esfiha de carne fechada
2 Std. 20 Min
Requeijão Cremoso
1 Std. 30 Min
Tortilhas Tex-Mex com porco desfiado
1 Std. 20 Min
Escondidinho de carne
1 Std. 15 Min