Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
650
g filé de peixe tilápia, em tiras (4 cm x 15 cm)
nebo 650 g filé de peixe Saint Peter, em tiras (4 cm x 15 cm) - 40 g suco de limão
- 1 c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta do reino em pó
- 1 c. chá de azeite de oliva extra virgem, mais q. b. para untar
- 150 g sobras de pão
- 1 dente de alho
- 150 g farinha de trigo para empanar
- 2 ovos
- 300 g óleo de girassol
- 1 c. chá de mostarda
- ½ c. chá de gengibre fresco, ralado
- 1 ramo de coentro fresco, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1559 kJ / 373 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 528 mg
Alternativní recepty
Brigadeiro cremoso de chocolate com pistache
10 Min
Salpicão de frango
40min
Canjica
13h 35min
Pudim de leite condensado
4h
Beijinho de coco
2h 15min
Peito de frango à parmegiana
1 Std. 10 Min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45min
Bife a rolê com arroz ao vapor
1h 40min
Empadão do mar
1h 35 min
Filé de peixe com molho de camarão
1 godz. 5 min
Risoto de camarão com leite de coco
40min
Escondidinho de carne
1 Std. 15 Min