Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g água
-
2
c. chá de fermento biológico seco
nebo 20 g fermento biológico fresco - 30 g azeite extravirgem, mais q.b. para untar
- 500 g farinha de trigo
- 1 c. chá de sal
- 50 g aveia em flocos
- 150 g mistura de sementes (gergelim, linhaça, girassol, abóbora, papoula), mais q.b. para polvilhar
- 30 g mel
- Nutriční hodnoty
- na 1 fatia
- Kalorie
- 1289 kJ / 308 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de Aveia e Sementes
1h 45min
Arroz primavera integral
1h
Pão de forma
1h 35 min
Pão saloio
1h 25min
Pão de forma
3h
Compota de Morango
1 godz. 5 min
Trança
2h 20min
Massa de pizza
1h
Pão irlandês
45min
Pão integral com tomilho-limão
2h 35 min
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2h
Pão com sementes e aveia
5h 30min