Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g água
- 1 ½ c. chá de sal, mais q.b. a gosto
- 600 g batata, cortada em pedaços
- 10 g manteiga, mais q.b. para untar
- 4 lombos de salmão, frescos, sem pele (120-200 g cada, aprox. 2 cm de espessura)
- 1 limão siciliano, preferencialmente orgânico, raspas e suco
- 1 pitada de pimenta do reino preta em pó
- 100 g chalotas, cortada em metades
- 300 g cogumelo Paris, cortado em lâminas
- 50 g vinho branco seco
- 50 g creme de leite
-
200
g queijo processado (ex.: A Vaca Que Ri ®)
nebo 200 g queijo cremoso (creamcheese) - 2 pitadas de noz-moscada em pó
- sal a gosto
- pimenta a gosto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 48 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne com frango e rúcula
35min
Filé de peixe com molho de camarão
1h 5min
Menu de Creme de legumes, Frango com molho de mostarda e Legumes a vapor
45 min
Creme de legumes versátil
45 min
Empadão de carne
1 Std. 20 Min
Frango à pizzaiolo
55min
Purê de batata
50min
Arroz de tomate
30 min
Frango com molho cremoso de legumes
50min
Risoto com queijo parmesão
30 min
Creme de legumes
35min
Bolo de maçã
1h