Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g d'oignons rouges, en quartiers
- 120 - 150 g de carottes, en rondelles (0.5 cm)
- 50 - 70 g de branches de céleri, en tronçons fins (0.5 cm)
- 80 g de vin rouge
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 4 joues de porc (env. 150 g chacune)
- 2 c. à café de romarin frais
- 1300 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2505 kJ / 598 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 89 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45min
Bâtonnets de poisson cuits au four avec sauce au potiron
40min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35min
Ragoût de champignons et saucisses à l'orge
55min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Crème fraîche
12sa 5 dk
Filet de porc bardé et son beurre aromatisé
1h 45 min
Chutney de mangue
1h 20min
Goulash de boeuf et boulettes de pain
1h 30min
Sauce à la confiture d'oignon caramélisé
2 Std. 5 Min
Gelée de poire
10 Std.
Jambalaya au chorizo, crevettes et mangue
3h