Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g d'oignons rouges, en quartiers
- 120 - 150 g de carottes, en rondelles (0.5 cm)
- 50 - 70 g de branches de céleri, en tronçons fins (0.5 cm)
- 80 g de vin rouge
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 4 joues de porc (env. 150 g chacune)
- 2 c. à café de romarin frais
- 1300 g d'eau environ, à ajuster si besoin
- 30 g de jus de citron, fraîchement pressé (½ citron)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2505 kJ / 598 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 89 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon classique
15min
Confiture de fraises et de rhubarbe
Pas d’évaluation
Canard laqué et purée de vitelotte
35min
Saumon au fenouil
40 Min
Terrine de poulet, porc et foie gras et son chutney de figues au porto
10h 30min
Jambalaya au chorizo, crevettes et mangue
3h
Choucroute
96 Std.
Boulettes de viande à la sauce tomate
3h 40min
Petits pain coeurs
1h
Glace à la vanille
12h
Velouté d'asperges vertes aux pignons pimentés
1 Std. 10 Min
Pâte de base pour pain
24 Std. 5 Min