Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g queijo parmesão
- 100 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite de oliva
- 150 g polpa de tomate
- 500 g peito de frango, cortado em tiras de aprox. 7 cm x 2 cm
-
1
c. chá de caldo de galinha em pasta
nebo 1 c. chá de sal - 650 g água
- 50 g cerveja pilsen
- 250 g massa tipo penne
- 50 g pimentão vermelho, cortado em cubos
- 100 g rúcula
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1639 kJ / 392 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 443 mg
Alternativní recepty
Salada de bacalhau com grão de bico
13h 20 min
Arroz primavera integral
1 Std.
Arroz e feijão tradicional
13h 20 min
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Frango com quiabo
40min
Filé de peixe com molho de camarão
1 godz. 5 min
Calabresa acebolada
20 Min
Escondidinho de carne
1 Std. 15 Min
Filé mignon suíno com molho mostarda
30min
Frango à pizzaiolo
55 min
Salmão em molho de cogumelo com batatas
50min
Macarrão com molho de tomate e chouriço
25 Min