Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 cabeça de alho cortada ao meio (60 g aprox.)
- 200 g tomate-cereja
- 1 c. chá de sal
- Azeite q.b. p/ temperar
- 50 g queijo parmesão
- 40 g manteiga
- 80 g vinho branco
- 320 g arroz p/ risoto
-
100
g molho de tomate e vodka
nebo 100 g tomate em pedaços -
700
g caldo de legumes caseiro
nebo 700 g água e 1 cubo de caldo de legumes - 150 g queijo mozarela em bolas pequenas
- 2 c. chá de manjerona, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 615 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de beterraba
30 Min
Risoto de cerveja, linguiça e cogumelos
45 Min
Risoto de tomate e frango recheado com limão e ricota
45 Min
Risoto de bacon e alho-francês
35min
Risoto de curgete e bacon
35min
Risoto de legumes assados
45 Min
Risoto de cogumelos pleurotus com champanhe
35min
Risoto de legumes
40 Min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45 Min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35min
Risoto de espargos e açafrão
35min