Zařízení & příslušenství
Vijgenmosterd
Příprava 5min.
Celkový 25min.
2 glazen
Suroviny
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 glas
Protein
3 g
Kalorie
809 kJ /
193 kcal
Tuk
2 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sauzen
14 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Zalm mozaïek
Žádné hodnocení
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Žádné hodnocení
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Žádné hodnocení
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Žádné hodnocení
Advocaat
10min.
Goulash van soja met knoedels
1hod. 25min.
Kerst stol
2hod. 20min.
Sabayon met sinaasappellikeur
15min.
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24hod.
Confituur van ananas en gember
40min.
Mangochutney
1hod. 20min.