Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g salsinha fresca, lavada e seca, só as folhas
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal
- 250 g peito de frango, sem osso e sem pele, cortado em pedaços (aprox. 8 cm x 4 cm)
- 1 folha de louro seco
- 30 g azeite de oliva
- 50 g uva passa preta, sem sementes
- 2 maçãs médias, sem casca e cortadas em quatro
- ½ limão siciliano, apenas o suco
- 50 g cebola
- 100 g cenoura, cortada em pedaços
- 50 g azeitona verde, sem caroço
- 80 g salsão, somente o talo, cortado em fatias finas
- 100 g abacaxi, cortado em cubos pequenos
- 150 g ervilha, escorrida
- 200 g milho verde de lata, escorrido
- 150 g presunto cozido, cortado em cubos (aprox. 2 cm x 2 cm)
- 500 g maionese pasteurizada
- 250 g batata palha
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1885 kJ / 451 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 308 mg
Alternativní recepty
Salpicão de frango com maçã
3h 10min
Galinhada
1h 30min
Curau de milho verde
30 Min
Bolo de fubá com iogurte e goiabada
1h 10min
Canjica
13 godz. 35 min
Arroz e feijão tradicional
13hod. 20min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1h 45 min
Batata recheada
1 Std. 50 Min
Farofa
30 Min
Kibe assado
1 Std. 20 Min
Esfiha de carne fechada
2h 20min
Frango desfiado com molho de tomate (tinga de pollo)
30 Min