Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La chapelure
- 100 g de pain, de la veille, en morceaux (3 cm)
Le risotto
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 80 g de gruyère (salé), en morceaux (2 cm)
- 600 g de carottes, pelées, en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 750 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de viande (pour 0,5 l chacun)
Le fromage d’Italie
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de farine
- 4 tranches de fromage d'Italie (d’env. 150 g)
- 4 c. à soupe de beurre à rôtir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4493 kJ / 1081 kcal
- Protein
- 29.6 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 61 g
Alternativní recepty
Salade de cornettes
30min
Salade de cervelas au fromage
10 min
Salade au cervelas et fromage (TM6)
25min
Macaronis du chalet
45min
Émincé à la zurichoise
50 min
Linguine saumon et vodka
20min
Chili con cervelas
1h
Risotto au safran de Mund
45min
Rösti bernois
40min
Nouilles chinoises aux légumes et filet de porc
50 min
Gratin de cornettes
50 min
Papet vaudois
55 Min