
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La chapelure
- 100 g de pain, de la veille en morceaux (3 cm)
Le risotto
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 80 g de gruyère (salé), en morceaux (2 cm)
- 600 g de carottes pelées, en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignons coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 750 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de viande (pour 0,5 l chacun)
Le fromage d’Italie
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de farine
- 4 tranches de fromage d'Italie (d’env. 150 g)
- 4 c. à soupe de beurre à rôtir
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1081 kcal / 4493 kJ
- Protein
- 29.6 g
- Tuk
- 61 g
- Sacharidy
- 80 g
Alternativní recepty
Linguine saumon et vodka
20min
Salade au cervelas et fromage (TM6)
25min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45min
Soupe au vin de Soleure
1hod.
Macaronis du chalet
45min
Salade de cervelas au fromage
10min
Gratin de cornettes
50min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min
Macaronis à la montagnarde
30min
Chili con cervelas
1hod.
Riz Casimir
45min
Papet vaudois
55min