Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de persil frais (20 g), effeuillé
- 1 gousse gousse d'ail
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 4 cervelas (400 g) pelés, coupés en morceaux (3 cm)
- 10 g de moutarde
- 30 g de vinaigre aromatisé aux herbes
- 25 g d'huile de colza
- 30 g de yogourt nature
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2515 kJ / 601 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 53 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 min
Rösti bernois
40 Min
Papet vaudois
55 Min
Gratin de cornettes
50 Min
Salade au cervelas et fromage (TM6)
25 min
Fromage d’Italie pané
40 Min
Ramequins au fromage
50 Min
Macaronis à la montagnarde
30 min
Riz Casimir
45 min
Émincé à la zurichoise
50 Min
Macaronis du chalet
45 min
Croissants au jambon
35 min