Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bouquet de persil frais (20 g), effeuillé
- 1 gousse gousse d'ail
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 4 cervelas (400 g) pelés, coupés en morceaux (3 cm)
- 10 g de moutarde
- 30 g de vinaigre aromatisé aux herbes
- 25 g d'huile de colza
- 30 g de yogourt nature
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2515 kJ / 601 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 53 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Rösti bernois
40min
Chili con cervelas
1 Std.
Macaronis du chalet
45min
Gratin de cornettes
50min
Émincé à la zurichoise
50min
Soupe bâloise à la farine
1 Std. 10 Min
Papet vaudois
55 min
Salade de pâtes
35min
Nœud au lard
2h 10min
Sauce à salade à la française
20 Min
Croissants au jambon
35min