
Zařízení & příslušenství
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
Příprava 5min
Celkový 20min
3 portions
Suroviny
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
cooking oil40 g
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
medium-sized prawns deshelled and deveined200 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
324 kcal /
1355.6 kJ
Protein
17.7 g
Tuk
16 g
Sacharidy
30.8 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
7 g
Sodík
633.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Nikmat Raya
15 recept
Mezinárodní
Mezinárodní