Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)

Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)

4.8 4 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
3 portions

Suroviny

  • shallots
    80 g
  • garlic cloves
    4
  • candlenuts (buah keras)
    5
  • roasted shrimp paste (belacan)
    20 g
  • dried chillies rinsed, soaked and deseeded
    10
  • cooking oil
    40 g
  • onions (approx 1 onion), cut in thin slices
    100 g
  • stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed
    100 g
  • salt
    1 pinch
  • sugar
    20 g
  • medium-sized prawns deshelled and deveined
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 633.7 mg
Protein 17.7 g
Kalorie 1355.6 kJ / 324 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 30.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...