Zařízení & příslušenství
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
Příprava 5min.
Celkový 20min.
3 portions
Suroviny
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
-
candlenuts (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
cooking oil40 g
-
onions (approx 1 onion), cut in thin slices100 g
-
stink beans (petai) peeled, split in halves, cores removed100 g
-
salt1 pinch
-
sugar20 g
-
medium-sized prawns deshelled and deveined200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
633.7 mg
Protein
17.7 g
Kalorie
1355.6 kJ /
324 kcal
Tuk
16 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
30.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nikmat Raya
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sambal Tumis
1hod. 10min.
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min.
Cheesekut
24hod. 10min.
Balado Eggplant
50min.
Ayam Goreng Kunyit (Stir Fried Chicken with Turmeric)
15min.
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min.
One Pot Chicken Rice
50min.
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min.
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min.
Curry Mee
30min.
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min.
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3hod. 30min.