
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Riso per sushi
- 100 g di riso per sushi
- 1200 g di acqua + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di aceto di riso + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
Nighiri
- 80 g di filetto di salmone fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli), a fettine
- 80 g di tonno fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli), a fettine
Hosomaki
- 2 fogli di alga nori (20x20 cm)
- salsa di soia q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 652 kcal / 2728 kJ
- Protein
- 3.5 g
- Tuk
- 16.4 g
- Sacharidy
- 86.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortillas
1hod.
Uramaki (per 1 persona)
1hod. 30min
Hosomaki (Modalità Cuoci riso)
2hod. 30min
Fumetto di gamberi speziato
35min
Sushi di verdure raw
8hod. 30min
Sushi allo spada affumicato
55min
Pop corn al caramello
1hod.
Shao mai di gamberi al vapore
1hod. 15min
Sushi donuts
50min
Ravioli cinesi di carne
1hod. 35min
Ravioli di gamberi al vapore
1hod. 15min
Ravioli cinesi
1hod.