Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Riso per sushi
- 100 g di riso per sushi
- 1200 g di acqua + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di aceto di riso + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
Nighiri
- 80 g di filetto di salmone fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli), a fettine
- 80 g di tonno fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli), a fettine
Hosomaki
- 2 fogli di alga nori (20x20 cm)
- salsa di soia q.b. per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 86.5 g
- Tuk
- 16.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15min
Sushi donuts
50min
Hosomaki
2 Std.
Involtini primavera
1h 15min
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2 Std. 30 Min
Sushi allo spada affumicato
55 Min
Uramaki (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Salsa agrodolce cinese
15 Min
Sushi di verdure raw
8 Std. 30 Min
Maiale sfilacciato in salsa barbecue a Cottura Lenta
4 Std. 50 Min
Ravioli cinesi
1h