
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di riso a chicco corto per sushi
- 50 g di aceto di riso
- 50 g di sakè
- 20 g di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 560 g di acqua
- 2 pezzi di alga kombu (volitelně)
- 4 fogli di alga nori a metà
- 150 g di filetti di salmone fresco a listarelle 0,5 cm (vedere consigli 1 e 2)
- 100 g di cetriolo con la buccia, a listarelle 0,5 cm (vedere consiglio 3)
- 50 g di salsa di soia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 435 kcal / 1820 kJ
- Protein
- 15.3 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 87.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hosomaki
2hod.
Uramaki (per 1 persona)
1hod. 30min
Sushi misto (per 1 persona)
10hod. 30min
Barbabietole sottovuoto
3hod. 30min
Cottura del riso basmati
35min
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Gamberi in agrodolce sottovuoto
1hod. 15min
Pokè bowl al salmone
35min
Gyoza neri
1hod. 30min
Hawaian Poke Bowl
35min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2hod.
Ravioli cinesi
1hod.