Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di riso a chicco corto per sushi
- 50 g di aceto di riso
- 50 g di sakè
- 20 g di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 560 g di acqua
- 2 pezzi di alga kombu (volitelně)
- 4 fogli di alga nori a metà
- 150 g di filetti di salmone fresco a listarelle 0,5 cm (vedere consigli 1 e 2)
- 100 g di cetriolo con la buccia, a listarelle 0,5 cm (vedere consiglio 3)
- 50 g di salsa di soia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1820 kJ / 435 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 87.6 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hosomaki
2 Std.
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Cottura del riso basmati
35min
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10 min
Uramaki (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Sushi misto (per 1 persona)
10h 30min
Bento box
40 Min
Pulled pork a Cottura Lenta
7h
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Pollo al curry (per 1 persona)
55min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50 min