Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 90 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 5 g di lievito in polvere per dolci
Glassa
- 200 g di zucchero
- 20 g di albume
- 5 gocce di succo di limone
- colorante alimentare (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 288 kJ / 69 kcal
- Protein
- 0.9 g
- Sacharidy
- 10.7 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 23 mg
Alternativní recepty
Gelato ai cantucci e vin santo
10h 30min
Torta della nonna al cioccolato
1h 30min
Tagliatelle con crema di zucca e zucchine (vegan)
1h 30min
Panini arcobaleno
5 Std.
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1h 30min
Occhi del diavolo
40 Min
Bignè arcobaleno
2h
Fairy bread (Pane fatato)
7h
Scarcedda lucana
2h
Gelato al parrozzo
10h 30min
Cioccolata al caramello salato
1 Std.
Polpettine di patate e tacchino
1h 30min