Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de cebolla
- 1 diente de ajo, pelado
- 500 g de jitomate guaje, en cuartos
- 25 g de aceite
- 1000 g de agua
- 195 g de fideos secos, del No. 2 (fritos o tostados) (ver tip)
- 1 cubo de caldo de pollo
- ½ cditas de sal fina, o al gusto
- crema ácida, el necesario para servir
- aguacate, en cubitos, el necesario para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1012 kJ / 241 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz Blanco
35 min
Picadillo
25 min
Tradicional sopa de fideo
35 min
Tinga de pollo TM6
30 min
Arroz rojo
1 godz. 25 min
Bisteces en salsa verde TM6
45 min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35 min
Salsa verde cocida
30 min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45 min
Chilaquiles rojos
25 min
Salsa roja de molcajete
10 min
Torta de chilaquiles de la Condesa
35 min