Zařízení & příslušenství
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
8 slices
Suroviny
-
unsalted butter soft350 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight4 - 5
-
fresh blackberries200 g
-
caster sugar400 g
-
medium eggs2
-
vanilla extract2 tsp
-
plain flour300 g
-
milk350 g
-
baking powder3 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 slice
Sodík
290.1 mg
Protein
7.9 g
Kalorie
3510 kJ /
838 kcal
Tuk
39 g
Vláknina
4.3 g
Nasycený tuk
24 g
Sacharidy
112 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Apple Cake
1hod.
Raspberry Cheesecake
3hod. 25min.
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1hod. 20min.
Crusted Pâté (Spain)
10hod.
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1hod. 20min.
Bramley Apple Shortcake
1hod. 20min.
Plum and Almond Traybake
1hod. 5min.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1hod. 10min.
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
1hod. 30min.
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1hod.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3hod. 20min.
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50min.