
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g unsalted butter soft
- 200 g light brown muscovado sugar
- 4 - 5 plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight
- 200 g fresh blackberries
- 400 g caster sugar
- 2 medium eggs
- 2 tsp vanilla extract
- 300 g plain flour
- 350 g milk
- 3 tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 838 kcal / 3510 kJ
- Protein
- 7.9 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 112 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Sodík
- 290.1 mg
Alternativní recepty
Apple and Blackberry Pudding
1hod. 15min
Rhubarb Vanilla Flan
50min
Gingerbread Chocolate Cake
4hod. 30min
Apple cake
1hod.
Christmas Gingerbread (Poland)
1hod. 25min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2hod. 10min
Courgette and Cocoa Cake
24hod.
Upside-down Gingerbread with Pears
1hod.
Plum and Almond Traybake
1hod. 5min
Carrot Cake
2hod. 30min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1hod.
Apple Crumble Cake
1hod. 10min