Plum and Blackberry Upside-Down Cake

Plum and Blackberry Upside-Down Cake

3.0 14 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
8 slices

Suroviny

  • unsalted butter soft
    350 g
  • light brown muscovado sugar
    200 g
  • plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight
    4 - 5
  • fresh blackberries
    200 g
  • caster sugar
    400 g
  • medium eggs
    2
  • vanilla extract
    2 tsp
  • plain flour
    300 g
  • milk
    350 g
  • baking powder
    3 tsp
  • fine sea salt
    1 pinch

Nutriční hodnoty na 1 slice

Kalorie 838 kcal / 3510 kJ
Protein 7.9 g
Tuk 39 g
Sacharidy 112 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 24 g
Sodík 290.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...