Plum and Blackberry Upside-Down Cake

Plum and Blackberry Upside-Down Cake

3.0 16 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
8 slices

Suroviny

  • unsalted butter soft
    350 g
  • light brown muscovado sugar
    200 g
  • plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight
    4 - 5
  • fresh blackberries
    200 g
  • caster sugar
    400 g
  • medium eggs
    2
  • vanilla extract
    2 tsp
  • plain flour
    300 g
  • milk
    350 g
  • baking powder
    3 tsp
  • fine sea salt
    1 pinch

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 slice

Sodík 290.1 mg
Protein 7.9 g
Kalorie 3510 kJ / 838 kcal
Tuk 39 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 24 g
Sacharidy 112 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...