Kompatibilní verze
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g unsalted butter
- 100 g pears, Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
- 50 g shallots, halved
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper, or to taste
- 500 g pork fillet
- 1000 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 250 g floury potatoes, cut in small pieces (1-2 cm)
- 250 g celeriac, cut in small pieces (1-2 cm)
- 100 g double cream
- 1 pinch ground nutmeg
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3631.5 kJ / 868 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 55 g
Alternativní recepty
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 dk
Beef Stroganoff
1h
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 dk
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 dk
Roquefort Sauce
20 dk
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 dk
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min