
Zařízení & příslušenství
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Příprava 10min
Celkový 55min
2 portions
Suroviny
-
unsalted butter60 g
-
pears Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)100 g
-
shallots halved50 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinch
-
pork fillet500 g
-
water1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
floury potatoes cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
celeriac cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
double cream100 g
-
ground nutmeg1 pinch
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
868 kcal /
3631.5 kJ
Protein
62 g
Tuk
55 g
Sacharidy
32 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Table for Two
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko