Kompatibilní verze
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g unsalted butter
- 100 g pears, Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)
- 50 g shallots, halved
- 2 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper, or to taste
- 500 g pork fillet
- 1000 g water
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 250 g floury potatoes, cut in small pieces (1-2 cm)
- 250 g celeriac, cut in small pieces (1-2 cm)
- 100 g double cream
- 1 pinch ground nutmeg
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3631.5 kJ / 868 kcal
- Protein
- 62 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 55 g
Alternativní recepty
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Ham and Mustard Toasts
3h
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55min
Mustard-dill sauce
2 Std. 15 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min