Zařízení & příslušenství
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Příprava 10min.
Celkový 55min.
2 portions
Suroviny
-
unsalted butter60 g
-
pears Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)100 g
-
shallots halved50 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinch
-
pork fillet500 g
-
water1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
floury potatoes cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
celeriac cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
double cream100 g
-
ground nutmeg1 pinch
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
62 g
Kalorie
3631.5 kJ /
868 kcal
Tuk
55 g
Sacharidy
32 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Table for Two
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mustard-dill sauce
2hod. 15min.
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3hod. 25min.
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min.
Christmas Baked Cod (Portugal)
1hod. 15min.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min.
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1hod. 10min.
Pork tenderloin with mustard sauce
35min.
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1hod. 25min.
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min.
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1hod.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1hod. 10min.
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1hod. 10min.