Zařízení & příslušenství
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
Příprava 10min.
Celkový 55min.
2 portions
Suroviny
-
unsalted butter60 g
-
pears Rocha, quartered, cored (approx. 1 pear)100 g
-
shallots halved50 g
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinch
-
pork fillet500 g
-
water1000 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
floury potatoes cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
celeriac cut in small pieces (1-2 cm)250 g
-
double cream100 g
-
ground nutmeg1 pinch
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
62 g
Kalorie
3631.5 kJ /
868 kcal
Tuk
55 g
Sacharidy
32 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Table for Two
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Layered Salmon and Avocado Terrine
3hod. 35min.
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1hod. 10min.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min.
Floating Islands
40min.
Asparagus Stem Soup
55min.
Pork Chops with Orange
2hod. 25min.
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1hod. 25min.
Pork tenderloin with mustard sauce
35min.
American Style Blue Cheese Dressing
5min.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1hod. 10min.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min.
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min.