Zařízení & příslušenství
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
Duck
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
Blackberry Sauce
-
fresh blackberries250 g
-
caster sugar30 g
Celeriac Mash
-
celeriac peeled, diced (2 cm)800 g
-
water1200 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fine sea salt½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
801 mg
Protein
51 g
Kalorie
2107 kJ /
504 kcal
Tuk
22 g
Nasycený tuk
10 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Autumn Dinners
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Béarnaise Sauce
20min.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min.
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1hod. 5min.
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13hod. 15min.
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min.
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1hod. 10min.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min.
Scallops with pea purée
25min.
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1hod. 25min.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1hod. 10min.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min.
Smoked Mackerel Pâté
55min.