Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Duck
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
Blackberry Sauce
- 250 g fresh blackberries
- 30 g caster sugar
Celeriac Mash
- 800 g celeriac, peeled, diced (2 cm)
- 1200 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2107 kJ / 504 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 801 mg
Alternativní recepty
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35 min.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min