Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Duck
- 4 duck breasts, skin on (approx. 170 g each)
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
Blackberry Sauce
- 250 g fresh blackberries
- 30 g caster sugar
Celeriac Mash
- 800 g celeriac, peeled, diced (2 cm)
- 1200 g water
- 50 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2107 kJ / 504 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 801 mg
Alternativní recepty
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Chicken Liver Pate
25 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Béarnaise Sauce
20min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 Std.
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min