
Zařízení & příslušenství
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
Příprava 15min
Celkový 40min
4 portions
Suroviny
Duck
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
Blackberry Sauce
-
fresh blackberries250 g
-
caster sugar30 g
Celeriac Mash
-
celeriac peeled, diced (2 cm)800 g
-
water1200 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fine sea salt½ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
504 kcal /
2107 kJ
Protein
51 g
Tuk
22 g
Sacharidy
19 g
Nasycený tuk
10 g
Sodík
801 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Autumn Dinners
10 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko