Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 320 g di farina tipo 0
- 40 g di burro morbido a pezzi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di prosciutto cotto a pezzi
-
100
g di mozzarella ben sgocciolata a pezzi (2 cm)
nebo 100 g di scamorza (o caciotta) a pezzi (2 cm) - 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio di semi per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 26.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Focaccia di patate
2 godz. 50 min
Focaccia con salsiccia
1 godz. 50 min
Calzoni fritti napoletani
2 godz. 30 min
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Calzone
2 godz. 50 min
Focaccia a sorpresa
2h
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2h
Mini panzerotti al pecorino
1 godz. 40 min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1 godz. 50 min
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min