Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 320 g di farina tipo 0
- 40 g di burro morbido a pezzi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di prosciutto cotto a pezzi
-
100
g di mozzarella ben sgocciolata a pezzi (2 cm)
nebo 100 g di scamorza (o caciotta) a pezzi (2 cm) - 1 uovo, tuorlo e albume separati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio di semi per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1515 kJ / 362 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Tuk
- 26.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2j
Calzoni vegetariani
1h 50min
Calzone
2 Std. 50 Min
Panzerotti alla romana
55 Min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2j
Panzerotti romani
1h 10 min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1h 50min
Mini panzerotti al pecorino
1 Std. 40 Min
Calzoni fritti napoletani
2j 30 menit
Focaccia pugliese
1h 10 min
Crocchette di patate
1h 10 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20 min