
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 320 g di farina tipo 0
- 40 g di burro morbido a pezzi
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 50 g di prosciutto cotto a pezzi
-
100
g di mozzarella ben sgocciolata a pezzi (2 cm)
nebo 100 g di scamorza (o caciotta) a pezzi (2 cm) - 1 uovo tuorlo e albume separati
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- olio di semi per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 362 kcal / 1515 kJ
- Protein
- 7.3 g
- Tuk
- 26.8 g
- Sacharidy
- 24.5 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Calzone
2hod. 50min
Focaccia di patate
2hod. 50min
Mini panzerotti al pecorino
1hod. 40min
Panzerotti romani
1hod. 10min
Crocchette di riso con Parmigiano reggiano
1hod.
Panzerotti alla romana
55min
Panzerotti ricotta e salsiccia
2hod.
Bomboloni salati
3hod. 20min
Panzerotti gustosi ai peperoni
1hod. 50min
Panzerotti
5hod.
Calzoni fritti napoletani
2hod. 30min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3hod. 20min