Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eier kochen
- 400 g Wasser
- 4 Eier
Hackbraten
- 1 altbackenes Brötchen
- Wasser zum Einweichen
- Öl zum Einfetten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 800 g Hackfleisch, gemischt
- 2 Eier
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 904 kJ / 216 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 godz. 40 min
Hackbraten XXL
1hod. 30min
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
1 Std. 50 Min
Hackbällchen-Reis-Topf
40 Min
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35 min
Hackbraten mit Ei
1 Std. 20 Min
Gefüllter Blumenkohl
1 Std. 20 Min
Italienischer Hackbraten mit Basilikumcreme
1 Std. 10 Min
Pikanter Brot-Schnitzel-Auflauf
1h
Hackbällchen mit Zitronensauce
45 Min
Schinken-Käse-Sauce
25 Min
Blumenkohl-Schnitzel-Quiche
1hod. 25min