Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Eier kochen
- 400 g Wasser
- 4 Eier
Hackbraten
- 1 altbackenes Brötchen
- Wasser zum Einweichen
- Öl zum Einfetten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl
- 800 g Hackfleisch, gemischt
- 2 Eier
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika edelsüß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 904 kJ / 216 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackbällchen-Reis-Topf
40 min
Hackbraten mit Ei
1h 20 min
Scottish Eggs
1h
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1h 10 min
Kartoffel-Hackfleisch-Auflauf mit Röstzwiebelkruste
1h 10 min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1h
Tote Oma
50 Min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 Std. 40 Min
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2 godz. 30 min
Krustenbraten mit Bohnen und Brotnocken
2h 55min
Hackbraten XXL
1 godz. 30 min
Winzertopf
2 Std. 40 Min